mandag den 2. december 2013

Nemme små gaver

Vi har holdt en rigtig tøsesøndag her denne første søndag i advent, hvor vi fandt symaskine, garn og diverse materialer frem.
Det er lykkedes os at producere et par små fine covers til diverse telefoner, og det er børnenes værk hele vejen igennem.Materialet er en slags fleece med huller i, og jeg har fundet i Stof og Stil. 
Der er broderet med garnrester og broderitråd, og kanterne klarede pigerne hurtigt på symaskinen. 

6 kommentarer:

 1. De er altså fine og ret fede! Det kunne gå som "moderne korssting" Det kunne være en rigtig sød og nem julegave.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anita
   Ja, det var faktisk også lige min tanke med de der korssting.
   Når jeg ind i mellem underviser elever i traditionelt broderi, så oplever jeg, at de går i stå, førend de overhovedet har forstået ideen bag håndværket, netop fordi det hele er så småt.
   Det kommer man i hvert fald ud over med disse :-)

   Slet
 2. De er fatisk ret flotte. Og kan nemt tilpasses både ung, gammel, mor eller far ....superfed ide til noget børnene kan lave :)

  SvarSlet
 3. Det er da en fed ide!
  Jeg tror, at du har ret i, at dette måske er mere til at gå til for elever, når nu der ikke skal laves så mange sting. Det er til at overskue, hvor mange der skal være, og ikke mindst er der mulighed for at lave dem lidt forskelligt og ikke "bare" et "kryds", men også stjerner.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - og nu hvor mine elever i onsdags afprøvede ideen, gik det faktisk så godt, at to af drengene nu vil i gang med at lave rigtige korsstingbroderier!!!
   Det havde jeg ikke lige set komme...:-) Fedt.

   Slet