mandag den 25. november 2013

Inspiration til sutsko

Her for tiden strikker jeg på sokker, sutsko og stadig på min kjole, som jeg ellers håber på snart at nå enden på...
Faktisk må jeg slet ikke bruge min tid på strik, for jeg skal læse og arbejde på min eksamensopgave, men er der noget bedre end overspringshandlinger, når man læser til eksamen...?
Det er i hvert fald på disse tidspunkter at jeg både får pudset vinduer og støvet spindelvæv af fra underlige steder - og strikket! Måske hænger det sammen med, at jeg sidder ved computeren og ind i mellem kigger ud gennem vinduet (og ser skidt og spindelvæv)?? eller også er det bare dårlige undskyldinger.

Her ser du mine nye sutter.
Modellen er domino, som jeg har vist tidligere, men kender du ikke det, at du ikke helt kan se forskel på den højre og venstre sutsko?
Derfor har jeg lavet dette design, for så ved jeg, at den lille flip altid sidder på indersiden af foden... (i virkeligheden ville jeg bare gerne opbruge alt garnet - i hvert fald fra den ene farve og det lykkedes også)


Håber du lader dig inspirere... Som du kan se, skal du strikke 8 firkanter, og har derfor mange variationsmuligheder i dit design. Her har jeg brugt 2 farver, men en ensfarvet eller 3 farver bliver lige så fine.