søndag den 8. december 2013

Hue og halsrør

Det skønne vejr i går, bød på en dejlig strandtur til Assens. Der havde vi kameraet og det varme tøj med, så det har nu givet anledning til, at du skal se mit skønne sæt, som jeg har strikket i en lækker blød uldgarn fra Mayflower.
Opskriften på huen er designet af Wilferts, hvor du finder din nærmeste forhandler.Røret her har jeg derimod selv designet ud fra ideerne fra huen. Jeg har først strikket en lang bord af hjerter til en passende længde, og derefter taget masker op og strikket rundt, så mønsteret blev i stil med huen.
Det kan kan nå 2-3 gange rundt om halsen (alt efter ønsket look), og når det ligger her på gulvet ses mønsteret meget fint.
Desværre snor røret på en træls måde, når jeg har det rundt om halsen, og derfor vil jeg lige vise dig et link hvorfra man kan dreje sit rør undervejs, og så på den måde undgå dette udfald, hvor mønsteret slet ikke kommer frem:
Det var i hvert fald en oplysning, jeg gerne ville have kendt til forinden dette store arbejde...:-)God dag derude :-)

5 kommentarer:

 1. Super sødt sæt som du sikkert får meget glæde af

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)
   Jeg er også bare rigtig vild med det...

   Slet
 2. Hold da op, hvor er det et skønt mønster! Det ligner hjerter!

  Det er noget lækkert garn, du har brugt. Jeg har hæklet to huer til min man i det, og det er virkelig blødt - og kan vaskes i maskinen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt at det kan komme i vaskemaskinen. Det har jeg faktisk ikke prøvet, for pakken siger håndvask... Så tak for tippet :-)

   Slet
 3. Det er altså bare flot og lækkert det, du har strikket! Tak for tippet om at det er en god ide at dreje røret undervejs.

  SvarSlet