onsdag den 19. marts 2014

Tæppe a la afghan... #4

3. felt til mit tæppet har jeg strikket i 4 forskellige garner:
Denne gang har jeg leget med retstrikning, og jeg har forsøgt at væve de forskellige garner ind i hinanden i et tilfældigt og dekorativt mønster.
Jeg har været omhyggelig med at skifte trådene på hver side af strikningen, så den effekt der kommer af farveskiftene, er blevet ens på begge sider.
De tre af garnerne er ensfarvet og den fjerde er en multigarn (Fabel fra Drops), der ligeledes er med at at lave effekt.
Der har været uendelig mange farveskift, og det ville også have betydet urimeligt mange ender, der skulle have været hæftet. Men har du fulgt mig lidt tid, så ved du også, at jeg hader at hæfte ender, og jeg gør alt hvad jeg kan for at slippe for det...
Her har jeg simpelthen bundet garnerne sammen hver gang, og så har jeg lagt tråden til og strikket det med ind i garnet. Det er ikke en teknik, jeg ville bruge til en bluse, men til sådan et tæppe, sker der jo ikke noget ved, at garnet bliver lidt tykkere henover et par masker... Det reducerede i hvert fald hæftningen af ender til 2, og det var lige til at klare :-)

2 kommentarer:

  1. Livet er altså også for kort til at hæfte flere ender end nødvendigt ;-)

    Det kommer i hvert fald til at se godt ud!

    SvarSlet