søndag den 10. marts 2013

Vatrondeller


Er det lige en underlig ting at lave eller hvad...?
Egentlig er jeg i grunden vild med at genbruge ting (de vaskes med håndklæderne og fylder jo intet i maskinen), og yderligere bruge min garnrester til noget sjovt. Farverne har kan du måske genkende fra mine grydelapper (som nu bor hos vores skønne venner, der er vilde med dem), og ideen opstod efter jeg så noget ligende på nettet engang.


Projektet kræver ingen tankegang og passer mig fint i travle perioder eller efter/under større projekter som trøjer eller lign.
Jeg bruger strømpepinde nr. 4. Slår 12m op og strikker perlestrik til passende længde. Mine vatrondeller måler i færdig længde med den hæklede kant 7x7 cm.
Som du kan se, så har jeg også prøvet mig frem med nogle i retstrikning, men de er altså ikke helt så lækre, når de bruges. Dem i perlestrik er mere faste, så dem vil jeg klart vælge fremover.
Måske får jeg en dag suppleret mine vatrondeller med fine håndklæder og vaskeklude, så skal jeg nok vise dem frem også... God fornøjelse

3 kommentarer:

 1. Nej hvor er de fine! Super idé og genbrug går vel aldrig af mode? :-)

  SvarSlet
 2. Hei! Du spurte om mine garnhyller, og de er kjøpt på Skeidar. Det er enkle og doble cd reoler, og de finnes i hvit, sort og eik :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Det er jo en ret genial måde at opbevare garn på. Meget smukt. Jeg vil kigge efter noget lignende her i Dk, for vi har ingen Skeidar :-)

   Slet