fredag den 15. marts 2013

Sjalet jeg opgav...

Som jeg har skrevet i et tidligere indlæg,  ønskede jeg at tage en beslutning omkring mit sjal. Tilbage da jeg gik på seminariet (for 8 år siden), gik jeg i gang med det her projekt, og da jeg ikke har haft lyst til at arbejde videre med det, er det nu kasseret...

Der har været flere grunde til min beslutning ud over lysten. Det har været mit første hækleprojekt nogensinde, og derfor er det også hæklet med en meget ujævn hæklefasthed, hvilket betyder at stjerne er ret uens. (og nærmest umuligt at sætte sammen) En anden begynderfejl har også været, at jeg har bundet stjernerne sammen med med knuder, for dengang vidste jeg ikke bedre. Det betyder at det hele tiden falder fra hinanden, og i dag ville jeg selvfølgelig hækle dem sammen efterhånden.
Sidste dårlige undskyldning - jeg har slet ikke mønsteret længere... Tror nu godt at jeg kunne regne det ud, hvis jeg virkelig gad - men nej. Farvel.

Men kattene klager ikke... Her har vi Sniffer på et lækkert mohairsjal...


4 kommentarer:

 1. Nogle gange må man bare kapitulere og opgive at lave det færdigt. Ikke mindst hvis det bare ligger der, og man ikke er tilfreds med resultatet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis! Og når man så har gjort det, føles det skønt...

   Slet
 2. Hi hi - sådan et seminarie projekt har jeg også -hæklede møllehjul der skulle være tolv "dutter" på (og ja - hende der havde opskriften tjekkede selv efter) men der var kun 11... så det er nu et meget deformt halstørklæde der ligger gemt væk i skabet i super lækkert garn... Men så er vi den erfaring rigere og bedre nu;) Men flot ville det være blevet så måske du skal starte på et nyt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, en dag starter jeg igen, men det må blive en anden opskrift. Men ellers kan det varmt anbefales, at du skiller dig af med dine gemte møllehjul. :-)

   Slet