mandag den 29. december 2014

En sidste juleting i år...

Et sidste juleindlæg kan jeg vist lige nå på sådan en 5. juledag :-)
Jeg har nemlig lavet mit julehåndklæde færdigt, og det er bare blevet så smukt, at jeg sagtens kan have det hængende en uges tid eller sådan.Opskriften er fra Hyggetanten, og den er meget let og lige til at gå til. Jeg er fuldstændig forelsket i mønsteret, og jeg kan simpelthen se så mange muligheder i det, som jeg håber, jeg en dag vil kunne vise dig her på bloggen.


Jeg er dog ikke til lange sætninger i en opskrift, som jeg skal følge med i, så her skal du lige se, hvordan jeg forkorter til mig selv:
Jeg har fulgt opskriften, men har dog hæklet med to tråde, på nål 3½ og lavet en anden kant, men det handler jo bare om, hvor tykt eller stort et håndklæde, du ønsker.
Det har passer perfekt til mit køkken.

Af garn har jeg brugt Blomsterfrø fra Tante Grøn, og det var den flinke ekspedient i butikken, der fik mig på det valg.

Jeg er jo normalt kun til Mandarin Petit, men det var udsolgt, da jeg var derinde, og hun påstod, at det var præcist det samme garn...! Det er det altså ikke. Jeg kan mærke en forskel, når jeg sidder med det.
Har du nogen erfaring med vask af Blomsterfrø?
For nu hvor jeg er færdig og sidder med banderolen på begge garner, kan jeg se, at Blomsterfrø kun tåler 30 grader!!!

For lige at sikre mig mod, at jeg i fremtiden også har garn til juleprojekter, tog jeg da lige på garnudsalg i KreStoffer i går. (25%)

Jeg vil slutte af med et billede, som vist taler for sig selv om det resultat :-)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar