tirsdag den 3. juni 2014

Nu piller jeg op...

Jeg har kastet mig over et nyt mønster, og det er lidt af en udfordring. Heldigvis har jeg min gode studiekammerat, der er min strikkehotline, når det hele brænder på, og hun hjalp mig igennem starten med at knække Drops kryptiske formuleringer. Jeg er dybt taknemmeligt :-)

Igen er det et sjal, og igen er det et mønster fra Drops.
Jeg har svedt og knoklet, og nu har jeg så også knækket koden.
Alligevel er jeg ikke tilfreds. Jeg synes, at selve garnet er for besværligt at strikke i, så nu hiver jeg det hele af pindene og laver det i en lidt tykkere kvalitet.

Så her er det så:


Det er første gang, at jeg strikker i mit nyindkøbte garn - Lace fra Drops, og jeg håber inderligt, at jeg med tiden bliver mere glad for det, og ellers må jeg jo strikke det sammen med to tråde eller finde en anden løsning. Lige nu finder jeg det simpelthen for tyndt at arbejde med, og jeg har bare ikke tålmodighed til det!
Tilbage på hylden med det nøgle!


Som du måske kan fornemme, så bliver sjalet dannet af små firkanter, som vel kaldes romber. Det er vældig fint, og jeg glæder mig til at arbejde videre med det.
I stedet for den tynde Lace fra Drops, bliver det nu i stedet mit meget lækre norske garn fra Pickles. Arbejdet er stadig på pinde 3,5, men nu bliver det bare et lidt kraftigere (og varmere) sjal.


Jeg skal lige have lavet lidt flere pinde, og så lægger jeg billeder ud af det nye arbejde. Der er jo ikke længe til en fortjent fridag på torsdag, så måske der bliver lidt strikketid...

Fortsat god tirsdag derude i blogland :-)