tirsdag den 3. juni 2014

Nu piller jeg op...

Jeg har kastet mig over et nyt mønster, og det er lidt af en udfordring. Heldigvis har jeg min gode studiekammerat, der er min strikkehotline, når det hele brænder på, og hun hjalp mig igennem starten med at knække Drops kryptiske formuleringer. Jeg er dybt taknemmeligt :-)

Igen er det et sjal, og igen er det et mønster fra Drops.
Jeg har svedt og knoklet, og nu har jeg så også knækket koden.
Alligevel er jeg ikke tilfreds. Jeg synes, at selve garnet er for besværligt at strikke i, så nu hiver jeg det hele af pindene og laver det i en lidt tykkere kvalitet.

Så her er det så:


Det er første gang, at jeg strikker i mit nyindkøbte garn - Lace fra Drops, og jeg håber inderligt, at jeg med tiden bliver mere glad for det, og ellers må jeg jo strikke det sammen med to tråde eller finde en anden løsning. Lige nu finder jeg det simpelthen for tyndt at arbejde med, og jeg har bare ikke tålmodighed til det!
Tilbage på hylden med det nøgle!


Som du måske kan fornemme, så bliver sjalet dannet af små firkanter, som vel kaldes romber. Det er vældig fint, og jeg glæder mig til at arbejde videre med det.
I stedet for den tynde Lace fra Drops, bliver det nu i stedet mit meget lækre norske garn fra Pickles. Arbejdet er stadig på pinde 3,5, men nu bliver det bare et lidt kraftigere (og varmere) sjal.


Jeg skal lige have lavet lidt flere pinde, og så lægger jeg billeder ud af det nye arbejde. Der er jo ikke længe til en fortjent fridag på torsdag, så måske der bliver lidt strikketid...

Fortsat god tirsdag derude i blogland :-)

6 kommentarer:

 1. Kan godt forstå at tålmodigheden måske ikke er til det tynde garn - men det ville nu blive flot! Men det bliver det sikkert også i den lidt tykkere kvalitet :)
  Tillykke med datteren og jeg kan se du fik sjalet færdigt til tiden :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Ja, hun var meget tilfreds med sjalet 😉
   Jeg skal nok komme igen og lave sjaler af det tynde garn, for jeg har jo en del nøgler liggende... Det skulle bare ikke lige være denne gang.

   Slet
 2. Sådan havde jeg det også første gang, jeg strikkede i det - men det blev hurtigt bedre.
  Sjaler i Lace er simpelt hen bare så fine og dejlige om sommeren, så nu har jeg selv kastet mig over et :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej søde
   Ja, det undrer mig ikke, at du allerede er startet på et nyt...
   Det går fint nok nu med andet forsøg, og du havde ret i, at mønsteret hurtigt kommer ind i fingrene :-)

   Slet
 3. Det skal nok blive flot med det sidste garn. Også selv om det på billedet også var ret flot med det første garn, du afprøvede, men det nytter ikke, hvis det et et helvede at strikke i.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anita.
   Jeg kan se, at det bliver to meget forskellige sjaler pga. de to garnkvalitetet, så jeg glæder mig til at vise jer forskellen.

   Slet