mandag den 19. maj 2014

Sjal til konfirmanden

Jeg har virkelig haft nogle travle uger, og jeg har stort set ikke haft hverken strikkepinde eller hæklenåle i hånden... (næsten ikke!!), og jeg har slet ikke fået skrevet på bloggen!!

Vores store datter blev konfirmeret her i lørdags. Vi havde en fantastisk dag, men det har taget temmelig megen energi de sidste uger. 

Nu er hun så sendt på en spændende 2. dag, og vi har alt i alt haft en super dejlig weekend med dejlige gæster både lørdag og søndag.

Som jeg har skrevet om tidligere, så havde jeg fået lov til at hækle et sjal til den unge dame, og nu skal du have fornøjelsen af at se det på. Hun var selv meget tilfreds sit look, og det kan jeg jo godt forstå :-)


Hun står på vores helt nye terrasse, som skulle stå klar til dagen, og du skal også lige have et kig på hvad hænderne så i stedet har været brugt til i disse uger...


Nå, men tilbage til sjalet. 
Jeg købte det blødeste garn i Flensborg for nogen tid siden. Det er silke og babyalpaka, og det er så tyndt og fint og alligevel dejligt varmt. Hun var meget glad for det.
Sjalet er hæklet på nål 6, og får derfor de flotte store blomster.


Som du kan se, så er det ikke første gang, at du ser dette sjal, og alligevel har det fået et helt andet look, end første udgave i ren alpaka.2 kommentarer:

  1. Hvor er det blevet flot og sikke yndig datteren var på den store dag.

    Tillykke med hende!

    SvarSlet