Det virker i hvert fald fint for mig, og Bodebjerg er naturligvis min leverandør af økologisk hakket stud, som jeg i dag har brugt. (Lam er lige så lækkert)
I min foodprocesser kommer jeg: 3 fed hvidløg, 2 løg, en stor tot bredbladet persille, lidt bladselleri, salt, 2 æg og så selvfølgelig mit kød.
Den hakker det hele, så jeg behøver ikke at tilføje det lidt ad gangen.
På panden med dellerne som steges ved middel varme i smør.
Og så bliver de så lækre...
Og salaten var lige så skøn...
Jeg er i øvrigt hel vild med at tilsætte solsikkekerner eller valnødder i mine frikadeller. Desværre er ungerne ikke helt så begejstrede for det, men du skulle nu prøve det en dag...
Yumyum, nødder i frikadeller er altid godt - og kerner for den sags skyld - pinjekerner kombineret med feta og soltørrede tomater er hvertfald et hit i min bog (:
SvarSlet- Anne
Tak, og det med tomater lyder spændende - Hvilken bog har du skrevet?
SletDe ser superlækre ud og din tomatsalat er bestemt heller ikke værst!
SvarSletDet er heller ikke altid, jeg kommer mel i farsen.
Jeg har aldrig prøvet med nødder. Det kunne være, jeg skulle prøve det næste gang.
Tak - du vil ikke fortryde :-)
Slet