søndag den 15. september 2013

Forsøger at dulme min sukkercravings...

Det er rystende, hvor hurtigt jeg kan få oparbejdet en craving for sukker...
Normalt holder jeg mig fra alt sukker, og når der så skal skejes lidt ud, så er det i form af de bedste kilder til sødme som dadler, frugtmos, honning eller agave (eller mørk chokolade). I denne uge kom der så sukrin gold med ind i mit smagsunivers, og det var da i den grad en positiv oplevelse...

På trods af mine valg har jeg bare alligevel haft trang til sødt hele dagen i dag, og det skyldes naturligvis den sidste uge med hjemmelavet is og gårsdagens hyggelige brunch med tøserne.

Nu vil jeg så tilbage på rette kurs igen, for alt andet er med til at tappe mig for energi, og det har jeg ikke "råd" til i min dagligdag, og derfor sidder jeg nu og dulmer min trang til sødt med denne lille skål (som jeg godt vil indrømme, allerede er tom).
Hindbær, kokosflager og kakaonibs.

Hindbærrene har jeg hentet i min have, og det var nu lidt af en parodi at se mig kigge efter hindbær her i mørket, og derfor også den begrænsede mængde...

Men indtil nu har det virket..., og fra i morgen er det så igen uden alt det energidræbende pjat til hverdag.

2 kommentarer:

  1. Det er frygteligt, når man har hang til noget! Men til gengæld har du fundet nogle lækre alternativer.

    Hvad er der dersens sukrin gold? Hvad bruger man det til? Kan det spises "råt"?

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Anja
      Nu er det 3. gang, jeg forsøger at svare dig, men hver gang når jeg åbner på min iPad, så vil den ikke rigtig lade mig skrive færdig...

      Nå, men Sukrin Gold er altså det her sødemiddel, og de ligner sukker i sin konsistens - dvs. knaser hvis man tygger det.

      Det skulle efter sigende være uden kalorier, og så skulle det ikke forstyrre blodsukkeret overhovedet.

      Jeg har dog alligevel min skepsis omkring sødemidler, også selvom det bliver lovet, at det ikke er skadeligt, så jeg bruger det alligevel kun en sjældent gang i mellem.

      Smagen er fuldstændig som sukker, og hvis du som jeg, tidligere har prøvet Stevia og blevet skuffet, så kan du roligt forsøge dig med dette :-). Kh Susanne

      Slet