fredag den 1. februar 2019

Båltæppe

Ja, det er altså ikke fordi, jeg nu er super aktiv og storproducerer projekter. Jeg er i fuld gang hele tiden, men idet bloggen har ligget stille for en tid, ja så har jeg samlet en del projekter sammen, som jeg gerne vil vise og give nogle fif til.
Det her tæppe er hæklet i uldgarn, og jeg er simpelthen så glad for det.
Jeg har ikke målt det, men mit gæt er, at det min. er 2x2 meter. Så virkelig et tæppe man kan pakke sig godt ind i.
Da jeg lavede tæppet, havde jeg min lille hund.

Og en dag til hundtræning (vores børn trænede hundene), sad vi der på sidelinjen med garn og pinde/nåle.
En anden mor havde gang i det her såkaldte "båltæppe" i ren bomuld. Et helt andet look end mit uldtæppe, men jeg kunne se ideen med det samme og var fascineret af, at man skulle lave det i et stykke og helt uden sammensyninger.
Jeg kopierede det meget simple mønster, idet man blot hækler 1stm, 1 lm, 1 stm, i samme maske og springer en maske over. Gentag - gentag - gentag... For hver 4 pind måtte jeg skifte til et nyt garnnøgle, så der er virkelig kørt mange nøgler garn af.
Som afslutning på projektet har jeg hæklet en flot blondekant, som jeg har haft opskriften liggende fra og brugt på tæppet til min datter.
Resultatet af kanten kan du se her:
Som bonusinfo til dette opslag kan jeg fortælle, at søde Milo bor hos en meget skøn familie i Sønderjylland. Jeg kunne ikke give ham den opmærksomhed, som så skøn en hund fortjener, og derfor måtte jeg give slip på ham. Jeg savner ham tit, men ved også at det var den helt rigtige beslutning, og at han er meget elsket.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar