lørdag den 28. marts 2015

Påskehåndklæde

Ok, jeg skal være den første til at indrømme, at stjerner måske ikke lige er så påskeagtige, men jeg er vild med dem, og så bliver de med gult garn et fint påskehåndklæde for mig :-)

Så selvom det ikke er et håndklæde med påskekyllinger, så har jeg med den gule farve besluttet, at det her er mit første påskehåndklæde:
Garnet er selvfølgelig Mandarin Petit, og du skal bruge 4 nøgler til sådan et arbejde.

Jeg strikker på mine fantastiske karbonpinde - pind 3½ og med to tråde, for så bliver det dejligt kraftigt og får en god sugeevne.

Hvis du skulle få lyst til at lave noget der ligner, så har jeg slået 80 masker op og først strikket 10p perlestrik.

Derefter fortsætter jeg med dette mønster 2 gange samtidig med en kant i hver side på 8m med perlestrik hele vejen op i begge sider.

Den kvikke strikker opdager, at der hver anden gang skal strikkes 4 pinde glat mellem stjernerne, for ellers kommer hele mønsterdelen til at vende modsat, hver gang man skifter over og forflytter stjernerne, men det giver sig selv, når man sidder med det.

Har du lyst til at kigge på mine andre håndklæder kan du se dem her:
Håndklæder i forårshumør.
Pink håndklæde.
Pink håndklæde Drops.
Sand håndklæde Drops.
Hæklet håndklæde.
Julehåndklæde. Hæklet med hjerter.

God fornøjelse med håndklædearbejdet og hav en dejlig påskeferie. J
eg tror, at jeg nu med dette afsluttede projekt endelige kan få lov til at starte på min bluse indkøbt fra Hjelholt uldspinderi, for nu har jeg NÆSTEN ikke gang i flere projekter :-) - kun min nederdel - Løvfald og en skøn og langsommelig bluse, som du nok snart skal få lov at se status på.