søndag den 21. september 2014

Festlig stemning

I sidste weekend var jeg så heldig, at en hel masse mennesker ville være med til at fejre mig, da jeg med en årgang 74 nu er trådt ind i de voksnes rækker :-)
Festen var sjov, og jeg havde lavet denne lille pynteting til baren.
Og hvis du er over atten år, må de kigge med på det næste billede...

Jeg fandt ideen på en facebookside, og her var der virkelig mange sjove udgaver af både mænd og kvinder, men man behøver nu ingen opskrift til at fremstille sådan en her.
Jeg startede bare med en magisk ring og med 6 fastmasker i denne. Derefter øgede jeg blot omgang for omgang til bunden passede med en dåseøl. Og så var det jo bare at hækle derudaf til højden også var korrekt.
Brysterne er lavet præcis på samme måde, men første omgang er bare i rødt garn og så blev der skiftet over til hudfarvet.
BH'en er af fri fantasi, og det er tanken, at hvis jeg skal lave flere modeller, så skal undertøjet jo netop være forskelligt - så heller ingen opskrift er nedskrevet her :-)

Nu kommer den hjem til min veninde i næste uge, for hun var så vild med den, at jeg bliver nødt til at give den til hende :-)

God søndag derude
Og du skal lige med et PS. have et billede af den kage min svigerinde har fremstillet til mig som surprise på selve dagen.
Det er jo lige mig :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar