lørdag den 26. januar 2019

Rugbrødschips

Det er så nemt, at det næsten er pinligt at lave et opslag om det. Men de smager fantastisk, og nu hvor jeg igen bager rugbrød, ja så står vi med den kedelige rest, når vi skal til at bage nyt, og den rest kan nemt forvandles...

Du skærer nemlig brødet i så tynde skiver som overhovedet muligt. Derfra skæres de i passende stykker som disse firkanter.
Op på bagepladen og dryp olivenolie på og drys med groft salt.
Så er det bare ind i en varm ovn på ca. 180 grader OG HOLD SÅ GODT ØJE MED DEM. Jeg bager dem ca. 15 minutter, men det afhænger meget af brødtypen og tykkelsen på skiverne, så prøv dig frem. De skal være let gyldne og sprøde.
Nå de står i en skål efterfølgende, ja så er de ikke til at holde fingrene fra.
Velbekomme

Ingen kommentarer:

Send en kommentar